info@nakladanika.hrKorisnička podrška

Vrijeme i vi “na ti”

14.20 € (107.00 kn)

Vrijeme i Vi “na ti” ne bavi se teorijom, jer ih je mnogo ispisano već do sada. Ova knjiga – koju bi bilo bolje nazvati priručnikom – sadrži praktične savjete i mnoštvo iznimno korisnih preporuka. Nakon što pročitate ovu knjigu, stvari se neće promijeniti same od sebe niti ćete početi savršeno funkcionirati. Nažalost, ova knjiga ne nudi takva obećanja. Sami morate donijeti odluku da se želite promijeniti te da ste spremni raditi, naučiti i usvojiti nove navike. Ne postoji univerzalno načelo koje odgovara svima: morate ga sami otkriti nakon što se upoznate s osnovnim principima, alatima i tehnikama. Možete li se osjećati ugodno u prevelikoj ili premalenoj odjeći?


Vrijeme i Vi “na ti” ne bavi se teorijom, jer ih je mnogo ispisano već do sada. Ova knjiga – koju bi bilo bolje nazvati priručnikom – sadrži praktične savjete i mnoštvo iznimno korisnih preporuka.
Nakon što pročitate ovu knjigu, stvari se neće promijeniti same od sebe niti ćete početi savršeno funkcionirati. Nažalost, ova knjiga ne nudi takva obećanja. Sami morate donijeti odluku da se želite promijeniti te da ste spremni raditi, naučiti i usvojiti nove navike. Ne postoji univerzalno načelo koje odgovara svima: morate ga sami otkriti nakon što se upoznate s osnovnim principima, alatima i tehnikama. Možete li se osjećati ugodno u prevelikoj ili premalenoj odjeći?
Naravno da ne možete! Iako ta odjeća možda savršeno odgovara nekom drugom, vama nije po mjeri.
Tako je i s organizacijskim sustavima, neovisno o tome je li riječ o organizaciji prostora ili vremena. Kad se govori o upravljanju vremenom neprestano se spominje da se vrijeme mora organizirati, što je uistinu velika zabluda. Razmislite još jednom. Vrijeme je zapravo savršeno organizirano, i to jednako za sve – svima je na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana tjedno i 12 mjeseci godišnje. Ono što je potrebno razlučiti jest kako upravljati vlastitom energijom, fokusom i zadacima. Ova knjiga govori upravo o tome. Ono što očekujem od vas je da radite na sebi i da pokušate izgraditi svoj sustav, usvojiti neke nove navike i pratiti napredak.
Kako znam da je to moguće? Razmišljate o kupnji ove knjige, znači prvi i najvažniji korak već ste napravili – donijeli ste odluku da nešto želite promijeniti.
Sretno!
Vaša profesionalna organizatorica Kristina

Dodatne informacije

Autor

Kristina Zvonar Brkić

Format (cm)

14‚8×21

Uvez

spiralni

Broj stranica

92

Nakladnik

Altagena

Godina izdanja

2016

ISBN

978-953-59296-0-4