info@nakladanika.hrKorisnička podrška

Vrhunsko samopouzdanje

17.12 € 16.59 € 129.00 kn 125.00 kn

NOVO! Prva knjiga Marise Peer prevedena na hrvatski!


Želite li se riješiti depresije i tjeskobe? Želite li ostvariti sve ciljeve i poboljšati SVE odnose u svom životu?

Glavni preduvjet koji vam je potreban da biste ostvarili uspjeh u najvažnijim aspektima života, počevši od svih vrsta odnosa i karijere pa do unutarnjeg zadovoljstva samim sobom, jest samopouzdanje. U ovoj knjizi Marisa Peer vodi vas kroz njezin već mnogo puta dokazani program kojim ćete steći visoko samopouzdanje, izgraditi vjeru u sebe i tako trajno poboljšati svoj život. Knjiga Vrhunsko samopouzdanje pomoći će vam da istinski zavolite sebe, oslobodit će vas autodestruktivnih misli i ponašanja te potaknuti na sretan, samopouzdan i inspirativan život.

Marisin program sastoji se od deset koraka i obraća vam se na osobnoj razini, prilagođavajući se vašim specifičnim potrebama. Njezin moćni hipnotički stil zajedno s najmodernijim funkcionalnim metodama garantiraju velike rezultate i to već samim čitanjem ove knjige. Višestruko puta provjeren i dokazan u praksi, njezin program pomoći će vam da trajno i bez napora izgradite vrhunsko samopouzdanje.

Vrhunsko samopouzdanje prirodno je stanje s kojim smo došli na ovaj svijet. Međutim, uslijed socijalizacije i nametanja društvenih normi, a zajedno s njima i cijeli niz programa i paradigmi, uspjeli smo potisnuti većinu te urođene hrabrosti, vjere u sebe i samopoštovanja u zaborav. Ova knjiga vratit će vam veličanstvenost, vještinu ugodnog življenja i ljubav prema sebi.


Nakladnik Centar za osobnu izvrsnost

Certificirani RTT terapeuti po metodi Marise Peer u Hrvatskoj

Terapije Brze Transformacije (Rapid Transformational Therapy) može vam pomoći da živite kvalitetnije i sretnije bez problema koje izazivaju depresija, tjeskoba, prekomjerna tjelesna težina, razne vrste ovisnosti, nesanica itd..


Iva Mladenić Radošević je certificirani klinički hipnoterapeut i certificirani RTT terapeut po metodi Marise Peer. Živi i radi u Rijeci.

Više informacija o Terapiji Brze Transformacije možete potražiti na

www.transformirajse.comKarmen Jerković
certificirana RTT terapeutkinja po metodi Marise Peer. Informacije o radionicama i seansama potraži na:

https://karmenjerkovic.com/