info@nakladanika.hrKorisnička podrška

Vježbe koncentracije 1

9.16 € (69.00 kn)

Poticajne interaktivne igre za razvijanje i uvježbavanje koncentracije i pažnje te razvijanje različitih sposobnosti (zapažanje, kratkoročno i dugoročno pamćenje, zaključivanje i dr.) na djeci zabavan i prihvatljiv način. Koncentracija je jedna od osnovnih vještina potrebnih za učenje, a potrebna je kako bi se dijete moglo usredotočiti na zadatak, zadržati pažnju i pratiti upute. Kao i druge vještine, koncentracija se može vježbati i poboljšati, a djeca koja češće koriste ovakve i slične sadržaje brže i lakše savladavaju gradivo.


Poticajne interaktivne igre za razvijanje i uvježbavanje koncentracije i pažnje te razvijanje različitih sposobnosti (zapažanje, kratkoročno i dugoročno pamćenje, zaključivanje i dr.) na djeci zabavan i prihvatljiv način.

Koncentracija je jedna od osnovnih vještina potrebnih za učenje, a potrebna je kako bi se dijete moglo usredotočiti na zadatak, zadržati pažnju i pratiti upute. Kao i druge vještine, koncentracija se može vježbati i poboljšati, a djeca koja češće koriste ovakve i slične sadržaje brže i lakše savladavaju gradivo.

Kroz 15 različitih igara djeca na zabavan način ujedno stimuliraju i sve mentalne sposobnosti.


Vježbe koncentracije za predškolski i školski uzrast
CD Vježbe koncentracije se pokreće bez instalacije, direktno sa CD-a i radi na svakom kompjutoru koji ima instalirane Windowse. Pokreće se automatski ili klikom na datoteku VjezbeKoncentracije.

Sadržaj CD-a Vježbe koncentracije
• Pronađi razlike
• Pronađi uljeza
• Zapamti slike
• Pronađi jednake
• Spoji polovice
• Okrenuta slika
• Snađi se u mreži
• Pronađi sjenu
• Koliko ih ima...


Vježbe koncentracije za predškolski i školski uzrast
CD Vježbe koncentracije se pokreće bez instalacije, direktno sa CD-a i radi na svakom kompjutoru koji ima instalirane Windowse XP ili više. Pokreće se automatski ili klikom na datoteku VjezbeKoncentracije.

Sadržaj
Interaktivne igre za razvijanje i uvježbavanje koncentracije i pažnje
Unutar glavnog izbornika dijete može birati između 15 tematskih igara: Pronađi razlike, Pronađi uljeza,  Zapamti slike, Pronađi dvije iste, Spoji polovice, Okrenuta slika, Snađi se u mreži, Pronađi sjenu, Koliko ih ima, Pronađi put kroz labirint, Koja slika nema svoj par, Gledamo odozgo, Memory, Slagalica, Puzzle.

Video isječak
Vježbe koncentracije za predškolski i školski uzrast
Vježbe koncentracije i pažnje za predškolski i školski uzrast
Pogledajte video isječak sa CD-a na:

Dodatne informacije
Autor
Mirjana Martan

Uvez
CD

Nakladnik
Artmedia