info@nakladanika.hrKorisnička podrška

Rebeka Bulat: BEBarije - Važnost poticanja intelektualnog i emocionalnog razvoja od najranije dobi

135.00 kn 130.00 kn

"Emocionalno blagostanje i socijalna kompetencija ovise o vama kao roditelju, a važan su dio temelja za kognitivno-lingvističkih sposobnosti. Razvidno je da izostanak stimulacije određenih regija u mozgu od najranije dobi može negativno utjecati na kognitivne funkcije djeteta u budućnosti. Kroz ovu će knjigu roditelji naučiti kako poticati zdrav razvoj emocionalnih, društvenih i intelektualnih sposobnosti djeteta: koje su korisne, a koje nekorisne ili štoviše štetne aktivnosti za njihovo dijete." (dr. Ranko Rajović)


Jeste li znali:     
Da intelektualne sposobnosti vašeg djeteta ne ovise samo o genetskom faktoru već i o interakciji djeteta s vama i vanjskim svijetom?
Da se zahvaljujući ranoj stimulaciji tijekom prvih nekoliko godina života svake sekunde formira 700 neuronskih veza, takozvanih sinapsi, dijelom odgovornih za intelektualne sposobnosti vašeg djeteta?    
Da kao roditelj imate moć utjecati na kognitivno-lingvističke, emocionalne i društvene kapacitete svojeg djeteta koji su neraskidivo isprepleteni u mozgu, a preduvjet su za uspjeh u školi, na radnom mjestu i općenito u životu?


Autor: Rebeka Bulat

Broj stranica: 312

Uvez: meki

Godina izdanja: 2014.

ISBN:  978-953-7351-29-8

Dimenzije: 155 x 230 mm

Izdavač:  Harfa