info@nakladanika.hrKorisnička podrška

Od zaposlenice do poduzetnice

100.00 kn 95.00 kn

7 autorica je skupilo svoje iskustvo rada s poduzetnicama i iskustva poduzetnica koje su prošle traniziciju od zaposlenice do poduzetnice, što ovu knjigu čini jedinstvenom na hrvatskom tržištu i šire. U prvom poglavlju Ivana Matić izaziva vaše razloge za prelazak i nastoji vas potaknuti da budete poduzetnica u korporaciji. Ako vas ne uspijemo uvjeriti, onda će vam vjerojatno razlozi za odlazak drugih poduzetnica pomoći da iskristalizirate što je to što vas tjera van i privlači u poduzetništvo. Kristina Ercegović razbija sve vaše izgovore, a kad pročitate iskustva poduzetnica, ostat ćete bez ijednog.


7 autorica je skupilo svoje iskustvo rada s poduzetnicama i iskustva poduzetnica koje su prošle traniziciju od zaposlenice do poduzetnice, što ovu knjigu čini jedinstvenom na hrvatskom tržištu i šire.
U prvom poglavlju Ivana Matić izaziva vaše razloge za prelazak i nastoji vas potaknuti da budete poduzetnica u korporaciji. Ako vas ne uspijemo uvjeriti, onda će vam vjerojatno razlozi za odlazak drugih poduzetnica pomoći da iskristalizirate što je to što vas tjera van i privlači u poduzetništvo. Kristina Ercegović razbija sve vaše izgovore, a kad pročitate iskustva poduzetnica, ostat ćete bez ijednog.
Potom vam nastoji pokazati da svi ti razlozi zbog kojih želite pokrenuti vlastiti biznis u stvarnosti ne izgledaju baš tako i zahtijevaju kompromise. Iskustva poduzetnica pokazuju stvarni život u prvih nekoliko godina poduzetništva.
A u trećem poglavlju vam pomaže da identificirate koji biznis pokrenuti ukoliko niste sigurni.
Sanela Kraljić vam pomaže odrediti cijenu vaše usluge ili proizvoda i daje savjete kako osigurati da uvijek imate novca na računu.
Alma Saganić je svoje ogromno iskustvo iz marketinga svela na potrebe mikro biznisa. Na primjerima naših članica pokazuje vam kako postaviti marketing plan koji će vam osigurati prodaju proizvoda i usluga što prije.
Krešimira Rendulić se nadovezuje s važnosti odnosa s javnošću i osobnom promocijom kao alatom za izgradnju malog biznisa.
Za kraj, Dijana Kobas Dešković daje prijedloge kako da vaš biznis ne ostane na mikro razini i osigura vam rast, profit i zadovoljstvo zbog kojeg ste ga i pokrenuli.
Cijela knjiga je prožeta kratkim savjetima i konkretnim rješenjima iskusne poduzetnice Kate Ivanković Marić.

Dodatne informacije

Autor

Grupa autora

Format (cm)

15×21

Uvez

meki

Broj stranica

160

Nakladnik

Matić savjetovanje

Godina izdanja

2017

ISBN

978-953-58996-2-4