info@nakladanika.hrKorisnička podrška

Koto u urom / Otok u moru

19.91 € 15.93 € 150.00 kn 120.00 kn

Koto u urom / Otok u moru je zabavno štivo, originalna izložba i književno-likovna mapa koja promiče vrijednosti prirodnih plaža i poziva na njihovo očuvanje. Ovo je kutija s odvojivim slikama i pričama. Prikladna je za zabavu, maštanje, sjećanje, darovanje i ukrašavanje prostora. Tekstovi nisu dugi, a na njima kao da se prelijeva more. Svaki tekst je jedna igra, što i ilustracije krasno pokazuju. Sami ili u društvu, poigrajte se spajanjem ilustracija s odgovarajućom pričom!


Koto u urom / Otok u moru je zabavno štivo, originalna izložba i književno-likovna mapa koja promiče vrijednosti prirodnih plaža i poziva na njihovo očuvanje.
Ovo je kutija s odvojivim slikama i pričama. Prikladna je za zabavu, maštanje, sjećanje, darovanje i ukrašavanje prostora.
Tekstovi nisu dugi, a na njima kao da se prelijeva more. Svaki tekst je jedna igra, što i ilustracije krasno pokazuju. Sami ili u društvu, poigrajte se spajanjem ilustracija s odgovarajućom pričom!
Koto je malen, prirodno zgodan i zgodno prirodan, nalazi se u toplom moru, daleko od svakog zla. Boraviti na njemu ugodno je, bezopasno i razbibrižno.
Dok ga čitate ili promatrate, preokreće se na pravu stranu, postaje otok, plaža i mjesto za sanjarenje.
Ako ga kupite, možete ga postaviti na svoj stolić, policu ili zid. Možete ga, bez omota, pružiti nekome i reći: ljubavi, darujem ti otok!

Autor
Mirjana Mrkela

Format (cm)
15×15

Uvez
kutija

Broj stranica
60

Nakladnik
Naklada Nika

Godina izdanja
2017

ISBN
978-953-7284-50-3