info@nakladanika.hrKorisnička podrška

Daniela Uzelac – Div i diva (Put boginje 3)

90.00 kn

U svakom ljudskom biću postoji izvor i njegovo divovski divno, mirno jezero tihog znanja koje svatko od nas može naslutiti, a div i diva u svakom su trenutku svjesni tog izvora i svih golemih ljudskih mogućnosti koje je teško i zamisliti na razini ograničenog svakodnevnog življenja iz linearnog uma.


Odnos diva i dive, dvaju cjelovitih i autentičnih bića snažne polarnosti, tema je treće knjige Daniele Uzelac u kojoj se ‘Put boginje’ nastavlja u susretu s muškarcem duboke muževnosti. Div i diva prepoznaju jedno drugo jer gledaju dalje od onoga što se može vidjeti i hrabro prevladavaju unutarnje i vanjske prepreke te postaju više od onoga što su bili, obogaćujući svijet svojim darom i primjerom. Ljubavni odnos između dvaju bića duboke ženstvenosti i muževnosti razmjena je energija, vibracija i inspiracija.

U prve dvije knjige ‘Puta boginje’ čitateljice su upoznale kontraste babuške i boginje na temelju kojih počinju korigirati vlastite vibracione puteve na kojima se ljepše i lakše kreću kroz svakodnevicu, dovodeći se tako u sklad sa sobom i životom.

U prvoj knjizi ‘Buđenje boginje’ Daniela Uzelac predstavila je babušku i boginju, dva načina razmišljanja koja dijeli samo jedna misao. Druga knjiga ‘Ritam boginje’ podsjetila je na vrijeme kada su ljudi bili ljubav, a vođenje ljubavi najveći spiritualni i rasvjetljujući čin. ‘Div i diva’ treća je knjiga ‘Puta boginje’, autorice Daniele Uzelac, koja od 2013. godine na svom blogu svakodnevno ispisuje poruke o autentičnoj ženstvenosti, svijesti, spolnosti i mudrosti prirode.

Daniela Uzelac rođena je u Puli, živi u Opatiji i Zagrebu, radi u Rijeci, objavljuje širom weba. Nekad novinarka, danas blogerica te urednica i autorica više knjiga. Svoju prvu knjigu ‘Igrači’ objavila je 2006. godine.


Uvez: Meki uvez
Izdavač: Beletra j.d.o.o.

Broj stranica: 216

ISBN: 978-953-59185-0-9
Dimenzije: 12,7x20,5