Upoznaj Zagreb predstavljen u Dobro jutro Hrvatska

Upoznaj Zagreb predstavljen u Dobro jutro Hrvatska


Upoznaj Zagreb zanimljiva je i zabavna knjiga koja će vas s mnoštvom fotografija i duhovitih ilustracija uvjeriti da povijest ne mora biti dosadna, a posjet muzejima može postati uzbudljiva i vesela avantura. Ovaj ne sasvim običan vodič povest će vas u istraživanje grada i iznenaditi s raznovrsnim i malo poznatim podacima i pričama.

Uz obilje zanimljivosti i legendi koje će vam zagolicati maštu saznat ćete kako se nekada živjelo, što je mučilo šegrte, kako se plesalo, tko su bili nažigači, a što nečastiva kolica i zašto su Zagrepčani proganjali balone. Upoznat ćete ljekarnike i vještice, povijesne osobe, genijalne izumitelje i još mnogo drugih likova iz zagrebačkog života.
Osim toga, dobit ćete odgovore na uvijek ista, teška pitanja – kamo otići i što pogledati, i na još teže pitanje – kamo otići s djecom. U knjizi ćete pronaći i brojne informacije o raznim igraonicama, predstavama, festivalima i događanjima u gradu.
Knjiga Upoznaj Zagreb namijenjena je mladim čitateljima, roditeljima, učiteljima i svima koji žele upoznati Zagreb – ili misle da ga poznaju.

Predstavljanje na Dobro jutro Hrvatska možete pogledati na našem youtube kanalu.
https://www.youtube.com/watch?v=TdlGCub0IZ0&feature=share

 

Napisano 19.02.2016

Ostale novosti: