NOVO: Čista petica VII - edukativni CD za vježbanje i ponavljanje gradiva VII razreda

NOVO: Čista petica VII - edukativni CD za vježbanje i ponavljanje gradiva VII razreda

Uz ovaj CD djeca mogu pratiti usvajanje gradiva i testirati svoje znanje, kao i ponavljati gradivo iz matematike uz usvajanje osnovnih informacijskih vještina na mediju koji je djeci pristupačan i zanimljiv.

Na CD-u Čista Petica VII je obuhvaćeno gradivo iz Matematike, Biologije, Geografije, Povijesti, Kemije, Fizike te iz Hrvatskog jezika za sedmi razred osnovne škole. Gradivo i pitanja su praćeni i razrađeni prema nastavnom planu Ministarstva prosvjete (HNOS) i razrađeni su po cjelinama.

 

Osim interaktivnog vježbanja učenik ima mogućnost ispisati listiće  sa zadacima (sa ili bez rješenja) za svaku cjelinu te gradivo vježbati i pismenim putem.

Uz više od 2.500 zadataka kroz testove iz svih sedam navedenih predmeta te učionice za ponavljanje i vježbanje gradiva iz matematike, na CD-u se nalazi i igralište sa 8 igara koje će djetetu pomoći u razvijanju motorike, memorije i logike. Za svaku dobro riješenu igru dijete dobiva medalju, što je poticaj da se prođe cijelo igralište i osvoje najbolji rezultati.

CD Čista Petica radi na svakom kompjutoru koji ima instalirane Windowse 98, 2000, NT, XP ili Vistu. Minimalna konfiguracija Pentium III, 256 MB RAM-a.

Napisano 04.10.2012

Ostale novosti: